PASTA Z MAKRELI

22
  • PASTA Z MAKRELI
  • PASTA Z MAKRELI

    Wędzoną makręlę uwielbiam od dziecka , a że ze względu na nietolerancje nie jem jajek to zrobiłam trochę inną wersję :)  Zdrowa i smaczna poleca się na śniadanie  PS: Najlepiej smakuję na świeżym domowym pieczywie !  SKŁADNIKI: 140 g wędzonej makreli 140 g naturalnego sera tofu 2 rzodkiewki ½ łyżeczki musztardy 1 łyżeczka keczupu ½ łyżki soku z cytryny ½ łyżeczki kozieradki ½ łyżeczki soli 2 ogórki kiszone lub konserwowe Sól, pieprz do smaku Natka pietruszki/koperek/szczypiorek PRZYGOTOWANIE: 1.Makrelę obieram... Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia


    Inne przepisy z Marcepanowa kuchnia

    Dodaj komentarz