Risotto ze szparagami, cukinią i kolendrą podane ze smażoną na maśle piersią kurczaka

Risotto ze szparagami, cukinią i kolendrą podane ze smażoną na maśle piersią kurczaka

Risotto ze szparagami, cukinią i kolendrą podane ze smażoną na maśle piersią kurczaka

Przepis na : obiad

Nic bardziej nie zachęca mnie do gotowania niż wizja mojego zdecydowanie ulubionego warzywa na talerzu - szparagów. Zakładam, że na tym blogu wśród ponad tysiąca przepisów to szparagów jest najwięcej. Uważam bowiem, że nie dość, że są smaczne, to nade wszystko piękne i fotogeniczne. Kolejna inspiracja na coś super specjalnie dla Was.  Składniki (na 2 porcje): 2 piersi kurczaka  masło do smażenia  sól, pieprz, suszona kolendra  jedna cytryna  1/2 szklanki ryżu Arborio  sza... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.