Chińska zupa słodko-kwaśna. A według mnie pekińska.

Chińska zupa słodko-kwaśna. A według mnie pekińska.

Chińska zupa słodko-kwaśna. A według mnie pekińska.

Moja U-L-U-B-I-O-N-A zupa. Nie wyobrażam sobie bez niej mojego życia i od kiedy pierwszy raz ją posmakowałam nic się nie zmieniło. Niezmiennie najlepsza. Rozgrzewająca, słodka, kwaśna, pikantna i idealna na chłodne, zimowe i jesienne dni, wiosenne obiadki i letnią przekąskę. No chyba nie ma na świecie lepszej zupy. Po wielu zmianach różnych przepisów wreszcie mam swój- WŁASNY, idealny. Składniki: pierś z kurczaka około 300 gram łyżka oliwy z oliwek grzyby mun- garść  pędy bambusa słoiczek  1,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Warto przeczytać

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

mangopapaja

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

słodkie, grzyby, ananas, zupa, groszek, imbir, marchewka, kurczak, syrop, makaron, warzywa, makarony, przekąska, kapusta pekińska, cukier, papryka, przekąski, kuchnia chińska, pierś kurczaka, piersi, pierś, gotowany kurczak, kurczak z makaronem, kurczak makaron, kurczak z papryką , pierś z kurczaka, pierś z kurczaka w oliwie, gotowana marchewka, kurczak z ananasem, makaron smażony

Inne przepisy z Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.