Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

Kurczak faszerowany

   Kurczak faszerowany w zupełnie nowym wydaniu.Oczywiście można użyć kurczaka w całości i bawić się w oddzielanie kości od mięsa, ale znacznie prościej jest wykorzystać skórkę z kurczaka i gotowe części,takie, jak filety z udek.  Składniki:-skórka z kurczaka-10 filetów z udek-podwójna pierś z kurczaka-20 dkg wątróbki drobiowej-1 duża czerstwa bułka-duża natka pietruszki-1/2 kostki margaryny-szklanka mleka-bułka tarta-sól, pieprz, słodka papryka, płaska łyżeczka cukru-ząbek czosnku-olej  &... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Maminek kulinarny

Autor

MaminekMaminek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, udka , bułki, tarta, papryka, mięso, pieczenie, pierś, piersi, filet z kurczaka, udka z kurczaka, wątróbka drobiowa, drobiowe, mielone, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, kurczak z papryką , tarta na słodko, dania z kurczakiem, mięso mielone, kurczak pieczony, kurczak z czosnkiem, pieczone udka, piersi z kurczaka faszerowane, dania z piersi kurczaka, papryka faszerowana, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Maminek kulinarny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.