Przepis na : obiad
Ludowe porzekadło mówi: gdy nie masz za dużo czasu, gdy jesteś w rozbiegu, a nachodzi pora obiadu, sięgnij po makaron. Dla mnie makaron to nie tylko deska ratunkowa w tak zwanym międzyczasie. Makaron jest dobry nie tylko na szybki obiad, ale i na specjalne okazje. Ale fakt – nie wymaga długiego stania przy garach, a z... Czytaj dalej czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...MAM TO NA WIDELCU
FOOD & FEELING CZYLI PROSTO, ŁATWO, PRZYJEMNIE