Przepis na : obiad
Prosty, ale o niebanalnym smaku kurczak. Z aromatem cytryn i miodu. Lekko czosnkowy i rozmarynowy. Do dzieła… Co potrzebne: 4 udka 4 podudzia do marynaty: 4 łyżki miodu 2… Czytaj dalej → czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...MAM TO NA WIDELCU
FOOD & FEELING CZYLI PROSTO, ŁATWO, PRZYJEMNIE