Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti
Szkolenie „Pasticceria italiana 1.0” z mistrzem cukiernictwa – Michałem Doroszkiewiczem w Szkole Ashanti
 Witajcie kochani! Przez ostatnie dwa dni brałam udział we wspaniałym szkoleniu „Pasticceria italiana 1.0”, które prowadził mistrz cukiernictwa Michał Doroszkiewicz w łódzkiej Międzynarodowej Szkole Kulinarnej Ashanti . Podczas szkolenia prezentowane były poszczególne kategorie klasycznych wyrobów cukiernictwa włoskiego. Kurs był intensywny, z dużą ilością podstawowej wiedzy cukierniczej. Przygotowaliśmy aż 11 deserów włoskich w nowoczesnej odsłonie. Wszystko wyglądało wspaniale i znakomicie smakowało. Podc... czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Mała Cukierenka
        
                       Autor
 MałaCukierenka
MałaCukierenka
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
torty, tort, krem, tarta, polewa czekoladowa, czekolada, deser, desery, ciasto, orzechy, syrop, baba drożdżowa, ptysie, drożdżowe, pasty, tiramisu, biszkopt, pasta, tort orzechowy, krem czekoladowy, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, ciasto kakaowe, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto cytrynowe, tarta czekoladowa, ciasto z orzechami
Inne przepisy z Mała Cukierenka
Dodaj komentarz