Ciasto wegańskie z masłem orzechowym bez cukru, bez glutenu
Ciasto wegańskie z masłem orzechowym bez cukru, bez glutenu
Na kolejną „ Zdrową Środę ” przygotowałam pyszny deser wegański, bez cukru, bez glutenu. Bardzo sycący, smaczny, dosyć słodki od daktyli. Wygląda kusząco, jest prosty w przygotowaniu i szybki. Na pewno dodam nam dużo dobrych kalorii na cały dzień. Polecam… (przepis ze strony asaucykitchen.com ) Ciasto wegańskie z masłem orzechowym bez cukru, bez glutenu Składniki: Spód: 200g suszonych daktyli 100g orzechów włoskich Nadzienie: 290g orzechów nerkowca zalane wodą i moczone przez około 4-5 godzin (można je moczyć ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mała Cukierenka
Autor
MałaCukierenka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, orzechy, czekolada, kokosowe, wegańskie, masło orzechowe, deser, desery, mleko w proszku, mus, ciasta z masa, ciasto z orzechami, szybkie ciasto, proste i szybkie ciasto, proste ciasto, ciasto kokosowe, bez pieczenia, biała czekolada, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia
Inne przepisy z Mała Cukierenka
Dodaj komentarz