Surówka z fioletowej marchwi

Surówka z fioletowej marchwi

Surówka z fioletowej marchwi

Będąc w sklepie wpadła mi do ręki fioletowa marchewka.  Postanowiłam z niej zrobić surówkę z jabłkiem, jak się okazało  później był to strzał w dziesiątkę, wyszła pyszna i soczysta. Była idealnym dodatkiem do obiadu.  Składniki: 3 fioletowe marchewki 1 duże jabłko 1 łyżeczka miodu olej sól, pieprz Wykonanie: Marchewkę, jabłko obrać i zetrzeć na tarce na małych oczkach. Dodać miód, olej, całość doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać. Smacznego! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.