Roladki drobiowe faszerowane pieczarkami

Roladki drobiowe faszerowane pieczarkami

Przepis na : obiad

Roladki z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami w sosie własnym,  to bardzo szybki i smaczny pomysł na obiad. Moje roladki podałam z kluskami śląskimi  i surówką z kapusty z rzodkiewką. Składniki: 2 podwójne filety z kurczaka 300 g pieczarek 1 kulka mozzarelli mąka do oprószenia olej do smażenia 1 cebula 1 liść laurowy 2 ziarenka ziela angielskiego 1/2 łyżeczki słodkiej czerwonej papryki szczypta gałki muszkatołowej sól, pieprz Wykonanie: Pieczarki i cebulę kroję w kostkę. Na patelni rozgrzewam t...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.