Paszteciki z kapustą kiszoną i grzybami

Paszteciki z kapustą kiszoną i grzybami

Paszteciki z kapustą kiszoną i grzybami

Aromatyczne kruche paszteciki z kapustą kiszona i grzybami.  Pyszne na ciepło jak i na zimno, doskonałe jako dodatek  do czerwonego barszczu. Polecam:) Składniki: ciasto 3 szklanki mąki 200 g masła 3 łyżki śmietany 1 jajko sól farsz 400 g kiszonej kapusty 30 g suszonch grzybów 1 cebula olej do smażenia lisć laurowy 3 ziarna ziela angielskiego kminek mielony sól, pieprz Wykonanie: Grzyby zalać wodą i odłożyć na godzinę. Po tym czasie ugotować w wodzie w której się gotowały. Odcedzić, pokroić w dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Warto przeczytać

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Autor

Kasia ŁysyKasia Łysy

Magiczna kuchnia Kasi- blog kulinarny pełen domowych potraw i wypieków.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, kapustą, ciasto, kapusta kiszona, paszteciki, mielone, paszteciki z kapustą, pierogi przepis, przystawki, barszcz czerwony, barszcz, pierogi, paszteciki z kapusta i grzybami, jajka z farszem, boże narodzenie, przekąski, pieczarki, przekąska, pieczarki przekąska, pierogi z kapusta i grzybami, czerwona kapusta, ciasto na zimno, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto kruche, kruche ciasto, przekąski na ciepło, pieczarki w cieście, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto

Inne przepisy z magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.