Zupa pomidorowa z przecieru pomidorowego !

Zupa pomidorowa z przecieru pomidorowego !

Składniki: -porcja rosołowa -2 marchewki -1 pietruszka -1 seler -przyprawy (sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek) -2 łyżki śmietanki do zup 18% -200g. przecieru pomidorowego 30% Sposób przygotowania: Porcje rosołową wrzucamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy na malutkim ogniu. Kiedy na wierzch wypłynie szumowina zbieramy ją a następnie wrzucamy obrane i umyte warzywa. Doprawiamy do smaku. Kiedy warzywa i mięso będą miękkie wyciągamy je. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, mieszamy i gotujemy ...

Czytaj dalej na blogu Magia jedzenia.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję