Zupa pomidorowa z przecieru pomidorowego !
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Zupa pomidorowa z przecieru pomidorowego !
Składniki: -porcja rosołowa -2 marchewki -1 pietruszka -1 seler -przyprawy (sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek) -2 łyżki śmietanki do zup 18% -200g. przecieru pomidorowego 30% Sposób przygotowania: Porcje rosołową wrzucamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy na malutkim ogniu. Kiedy na wierzch wypłynie szumowina zbieramy ją a następnie wrzucamy obrane i umyte warzywa. Doprawiamy do smaku. Kiedy warzywa i mięso będą miękkie wyciągamy je. Następnie dodajemy przecier pomidorowy, mieszamy i gotujemy ...
Czytaj dalej na blogu Magia jedzenia.Autor
Agnieszka Neć
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa, zupa pomidorowa, marchewka, seler, mięso, ryż, makarony, makaron, zupa z selera, ryż z warzywami
Inne przepisy z Magia jedzenia.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję