Przepis na : deser
Idealny na podwieczorek lub kolację, lekki, banalnie prosty w przygotowaniu omlecik biszkoptowy na pewno posmakuje każdemu. Dodatek wspaniałego dżemu figowego i orzechów włoskich dostarczy nam niebywałej przyjemności dla podniebienia. Składniki: 60g mąki z brązowego ryżu (zmieliłam brązowy ryż w młynku do kawy) 1 jajko 2 łyżeczki ksylitolu 2 łyżeczki dżemu figowego 10g orzechów włoskich Olej kokosowy do smażenia Sposób przygotowania: Oddzielamy żółtka od białek, z białek ubijamy pianę. Do żółtka doda... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...