Przepis na : obiad
Składniki: 0,5 kg jabłek sok z 1 cytryny 2 jajka 0,5 kostki masła szczypta soli 0,5 kubka cukru 0,5 kubka rodzynek cynamon 1 op budyniu waniliowego 1 op cukru waniliowego 2 op twarożku półtłustego ( 500g) 4 łyżki kaszki manny Przygotowanie: piekarnik włączamy i nagrzewamy do temp 200'C jabłka myjemy, osuszamy, kroimy w kosteczki, wrzucamy do miseczki, wsypujemy rodzynki, skrapiamy sokiem z cytryny żółtka oddzielamy od białek, z odrobiną soli ubijamy pianę żaroodporną formę smarujemy masłem, układamy jabłka, masł... czytaj dalej...
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...