Pieczony schab z młodą kapustą, cebulą i pieczarkami, posypany świeżą natką pietruszki. Pięknie pachnie podczas pieczenia i super smakuje. Łatwe i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe. Składniki: ok 700 g schabu, pół główki małej kapusty, duża cebula, 300 g pieczarek - u mnie brązowe, sól, pieprz, łyżeczka rozmarynu, cząbru oraz czosnku w proszku masło natka pietruszki Przygotowanie: Schab kroimy na plastry. Posypujemy z obu stron solą, pieprzem oraz pozostałymi przyprawami. Smażymy przez minutę z k... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...