Papryka faszerowana zapiekana z serem mozzarella

Papryka faszerowana zapiekana z serem mozzarella

Papryka faszerowana zapiekana z serem mozzarella

Kolorowa papryka faszerowana głównie warzywami i niewielkim dodatkiem mięsa, zapiekana pod serem mozzarella. Składniki: 4 papryki - po dwie czerwone i dwie zielone, 200 g mięsa mielonego wieprzowo - wołowego,  8 pieczarek, mała cebula, mała cukinia, średniej wielkości pietruszka, 2 jajka, sól, pieprz, łyżka oleju, kulka sera mozzarella Przygotowanie: Paprykę przekrawamy na pół, usuwamy pestki. Pieczarki, cebulę kroimy w kostkę, pietruszkę oraz cukinię ścieramy na grubych oczkach. Warzywa podsmażamy na niewie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.