Kolorowa papryka faszerowana głównie warzywami i niewielkim dodatkiem mięsa, zapiekana pod serem mozzarella. Składniki: 4 papryki - po dwie czerwone i dwie zielone, 200 g mięsa mielonego wieprzowo - wołowego, 8 pieczarek, mała cebula, mała cukinia, średniej wielkości pietruszka, 2 jajka, sól, pieprz, łyżka oleju, kulka sera mozzarella Przygotowanie: Paprykę przekrawamy na pół, usuwamy pestki. Pieczarki, cebulę kroimy w kostkę, pietruszkę oraz cukinię ścieramy na grubych oczkach. Warzywa podsmażamy na niewie... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...