Grillowane kotlety z dodatkiem cebuli i czosnku, otulone cienkimi plastrami boczku. U nas zawsze są w sezonie grillowym, a poza można zrobić także np. elektrycznym lub patelni grillowej. Podajemy ze świeżymi warzywami albo młodą kapustą i ziemniakami. Składniki: 500 g mięsa mielonego wieprzowo - wołowego, 200 g plastrów boczka parzonego, cebula, 3 - 4 ząbki czosnku, 2 łyżki przyprawy do mięsa mielonego Przygotowanie: Cebulę drobno kroimy, czosnek wyciskamy przez praskę - dodajemy do mięsa wraz z pr... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...