Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto krówka na biszkopcie

Ciasto krówka na biszkopcie

 Biszkopt toffi przełożony masą z bitej śmietany z mascarpone, biszkoptami, a całość wykończona słodką masą krówkową i płatkami migdałów. Składniki: na dużą blachę na biszkopt: 5 jajek, 2 budynie toffi po 40g, 3 łyzki maki pszennej, łyżka oleju, łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli, 3/4 szklanki cukru masa: 400 ml śmietany 30%, 500 g mascarpone,  łyżki cukru pudru ok 600g masy krówkowej kajmakowej, płatki migdałowe, opakowanie biszkoptów Przygotowanie: biszkopt: Białka oddzielamy od żółtek ubi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.