Gdy nie masz pomysłu na podanie ryby, zamień ją na pożywną, sycąca zupę. Idealnie wkomponuje się w Świąteczny klimat. Co nam trzeba? wywar: 3 litry wody pęczek włoszczyzny dodatkowo pół selera dodatkowa pietruszka 2 duże cebule ok kg fileta z dorsza 5-6 dużych ziemniaków przyprawy: po pół łyżeczki: pieprz czarny, sól (można dać więcej niż pół), papryka słodka, 3-4 ziarenka ziela angielskiego, świeża natka pietruszki, -posiekany pęczek i łyżka soku z cytryny łyżka oleju rzepakowego do zagęszczenia: 200ml ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat