Bardzo czekoladowe z delikatną nutą kokosowo – serową .Robiłam je drugi raz , bo za pierwszym ser był zbyt lejący i kuleczki rozpłynęły się w cieście.Polecam. Ciasto: tortownica 20 cm ,ja zrobiłam w keksówce 4 jajka ,białka i żółtka oddzielnie 100 g cukru ,podzielić na dwie części 50 g gorzkiej czekolady ,najlepiej 70 % 3 łyżki mąki tortowej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 3 łyżki kakao 1 łyżeczka ,płaska proszku do pieczenia Masa serowo – kokosowa: 250 g sera trzykrotnie mielonego 1 jajko 80 g wiórek ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...