Domowy kebab. Przepis krok po kroku.

Domowy kebab. Przepis krok po kroku.

Domowy kebab. Przepis krok po kroku.

    Domowy kebab. Przepis krok po kroku   Dzisiaj wjeżdża przepis, z którym muszę przyznać, trochę się bujałem. Miałem duże wątpliwości, czy uda się stworzyć dobry przepis na domowy kebab, bez odpowiedniego rożna, czy mieszanki przypraw. Dzisiaj mogę z nieskrywaną dumą powiedzieć, że kebab z tego przepisu smakuje bajecznie.     Składniki na 4 kebaby:   600 g udek z kurczaka bez skóry i kości 300 g gęstego jogurtu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuron.com.pl

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.