Czas przygotowania: 30 min. Porcja dla 2 osób Koszt przygotowania: 13,00 zł SKŁADNIKI: 500 g świeżych szparagów (ok. 24 szt.) 8 plasterków boczku parzonego 1 pomidor 1 ząbek czosnku świeży rozmaryn masło sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: Szparagi myjemy, ucinamy stwardniałe końcówki i obieramy ze skórki. Gotujemy w osolonej wodzie ok. 4-5 min. Ugotowane szparagi przelewamy zimną wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym. Na desce układamy zachodzące na siebie dwa plastry boczku. Na nich układamy pęczek z sześciu szpa... czytaj dalej...
Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.