Smalczyk z czerwonej fasoli (wegański)

Smalczyk z czerwonej fasoli (wegański)

Smalczyk z czerwonej fasoli (wegański)

W smaku łudząco podobny do klasycznego smalcu. A to za sprawą kremowej konsystencji, prażonego jabłka i aromatycznego majeranku. Jeśli lubicie wege smarowidła do pieczywa, to koniecznie musicie tego spróbować. Smalczyk z czerwonej fasoli z jabłkiem i majerankiem jest bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu.  Należy przechowywać w lodówce w szczelnym pudełku lub słoiczku z zakrętką do 3 dni. Obserwuj mój profil na INSTAGRAMIE SKŁADNIKI: 400g fasoli czerwonej z zalewy 1 cebula biała 1/2 jabłka 3 liście lau... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję