Chrupiące pierożki z serem i szpinakiem

Chrupiące pierożki z serem i szpinakiem

Chrupiące pierożki z serem i szpinakiem

Czas przygotowania: 45 min. Składniki na 4 szt. Koszt przygotowania: 14,00 zł SKŁADNIKI: 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g) 4 garście świeżego szpinaku baby 4 łyżki białego sera greckiego Myzithra 1 łyżka masła 1/2 łyżeczki kuminu 1/2 czerwonej cebuli 2 ząbki czosnku 4 łyżki gęstego jogurtu greckiego 2 łyżeczki posiekanego koperku oliwa sól, pieprz PRZYGOTOWANIE farszu szpinakowo-serowego do pierożków: Na oliwie przesmażamy drobno posiekaną cebulę oraz czosnek. Dodajemy szpinak i chwilę przesmażamy. Ods... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.