Chyba zgodzicie się ze mną, że nie ma wspanialszego zapachu jak aromat świeżeo upieczonego pieczywa. Dlatego dziś postanowiłem samemu zatroszczyć się o bułeczki na kolację i przygotować je własnoręcznie. Zapraszam na gorące, chrupiące pieczywo we włoskim stylu. Ich sekret tkwi w aromatycznej oliwie i świeżych dodatkach. Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu.Czas przygotowania: 2 hSkładniki na 3 szt.Koszt przygotowania: 6,00 złSKŁADNIKI:500 g mąki pszennej25 g kaszy mannej7 g drożdży instant ( 1 op. na 500 g mą... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.