Bakłażan faszerowany- zapieczony mozzarellą

Bakłażan faszerowany- zapieczony mozzarellą

Bakłażan faszerowany- zapieczony mozzarellą

Dzisiejsza słoneczna pogoda zainspirowała mnie śródziemnomorskim zapachem i smakiem. W okresie wakacyjnym przygotowywałem grecką musakę. A dzisiejsze promienie słoneczne zachęciły mnie do zaserwowania dania, które chodź na chwilę pozwoli powrócić do gorących i beztroskich wakacji. Czas przygotowania: 80 min.Porcja dla 4 osóbKoszt przygotowania: 26,00 złSKŁADNIKI:2 bakłażany100 g startej mozzarelli30 g tartego parmezanuSKŁADNIKI na farsz:500 g mielonego mięsa wieprzowego (łopatka)1 puszka pomidorów bez sk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, pietruszka, mięso, mięso mielone, cebula, ciasto, papryka, zupa pomidorowa, por , cynamon, marchewka, tarta, seler, pomidor, słodkie, mięso duszone, czosnek, duszone, warzywa, chilli, greckie, bezglutenowe, zapiekanka, zapiekanki, dania na gorąco, mielone z warzywami, suszone pomidory, papryka faszerowana, tarta na słodko, dania bez mięsa

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.