Zarówno miłośnicy jedzenia, jak i kucharze znają i doceniają rolę świeżych ziół w gotowaniu i smaku potraw. Stanowią one ważną część dań zarówno jako ich podstawowy element, jak i istotny dodatek. Poprawa walorów smakowych nie jest jedynym plusem używania ziół, są one świetną dodatkową wartością zdrowotną w diecie. Jedynie kilka kroków dzieli Twoje domowe jedzenie od wejścia na wyższy poziom. Zobacz jak uprawiać zioła w domu, a także które z nich wybrać, by uprawa była prosta i skuteczna. Jak zacząć hodowa... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...