Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą

Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą

Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą

Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą to oryginalna przystawka, która świetnie sprawdzi się na każdym przyjęciu. Delikatnie ostry i słonawy smak doda całości wyjątkowego charakteru. Sprawdź: Ile gotować jajka Składniki 8 jajek 6-7 suszonych pomidorów 100g fety pieprz 1 łyżeczka majonezu 1 łyżeczka jogurtu naturalnego Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą – przepis Jajka gotujemy na twardo, następnie je studzimy, obieramy i kroimy na pół. Z białek wydrążamy żółtka i rozgniatamy je w miseczce... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.