Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą to oryginalna przystawka, która świetnie sprawdzi się na każdym przyjęciu. Delikatnie ostry i słonawy smak doda całości wyjątkowego charakteru. Sprawdź: Ile gotować jajka Składniki 8 jajek 6-7 suszonych pomidorów 100g fety pieprz 1 łyżeczka majonezu 1 łyżeczka jogurtu naturalnego Faszerowane jajka suszonymi pomidorami i fetą – przepis Jajka gotujemy na twardo, następnie je studzimy, obieramy i kroimy na pół. Z białek wydrążamy żółtka i rozgniatamy je w miseczce... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...