Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką i Remuladą Duńską FOLWARK

Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką i Remuladą Duńską FOLWARK

Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką i Remuladą Duńską FOLWARK

Przepis na : obiad

Lubicie mielone zraziki ? W moim rodzinnym domu mama przygotowywała je na rożne sposoby. Często wykorzystywała właśnie mięso wołowe aby podać nam takie pyszności. Dzisiaj ja zapraszam Was na szybkie i proste ale jakże efektowne i smaczne wałeczki mięsne. Do ich przygotowania użyłam Remuladę Duńską Folwark którą otrzymałyśmy do przetestowania - za sos i możliwość skosztowania dziękujemy. Wołowe zraziki z szynką szwarcwaldzką i Remuladą Duńską FOLWARK SKŁADNIKI : 300 g mięsa mielonego wołowego 1 małe jajko 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Konczi i Szpileczka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mielone, szynka, mięso, kasza, jajko, przepisy na święta, mięso mielone, ogórki, kapustą, wołowina, curry, bułki, dipy, wieprzowina, roladki, przystawki, placuszki, mięso na obiad, wielkanoc, boże narodzenie, obiad, sos mięsny, ogórki curry, ogórki w curry, szybki obiad, obiad na szybko, warzywa na patelnie, jajka na święta, mielone z warzywami

Inne przepisy z Kulinarny Świat Konczi i Szpileczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.