Pasty jajeczne kojarz nam się z pysznym śniadaniem. Dzisiaj chciałyśmy polecić Wam pastę z dodatkiem żółtego sera i rzodkiewki. Jak podać ? Ja zaserwowałam ją w plastrach polędwicy łososiowej na klasycznej bagietce. Tak podana część śniadania z pewnością spodoba się Waszym najbliższym :) Ruloniki z jajeczno - rzodkiewkową pastą SKŁADNIKI : 3 jajka około 70 g żółtego sera (3-4 łyżki) 3-4 rzodkiewki 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżka majonezu sól i pieprz do... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...