Pasztet drobiowy z rosołu
Pasztet drobiowy z rosołu
tani… łatwy… smaczny… Zamiast wyrzucać resztki z rosołu, można z nich zrobić bardzo smaczny pasztet Przygotowanie jest banalnie proste – wystarczy zemleć mięso i warzywa z rosołu, wymieszać z namoczoną bułką oraz jajkami i całość upiec w piekarniku. Taki pasztet świetnie się nadaje do smarowania chleba, ale też można go pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni na złociutki kolor Składniki: 0,5-1 kg mięsa z rosołu (np. 2-3 ćwiartki z kurczaka) warzywa z rosołu (np. marchew, piet... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.
Autor
kulinarnysos
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
rosół, mięso, pasztet, bułki, sosy, dania mięsne, kurczak z warzywami, chleb, mielone, kurczak, likier, likier kawowy, obiad, przekąski, przystawki, przekąska, warzywa na patelnie, mięso mielone, tani obiad, szybki obiad, kurczak pieczony
Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję