Paprykowe krążki nadziewane mięsem

Paprykowe krążki nadziewane mięsem

Przepis na : obiad

Pyszne krążki paprykowe prosto z patelni To doskonały pomysł na niedrogie i zarazem efektowne danie – w sam raz na obiad, kolację lub poczęstunek dla gości Będą świetnie smakować z ziemniakami, ryżem, kaszą, sałatką obiadową lub sosem. Na 500 g mięsa wystarczyły mi 2 duże papryki (wyszło mi 6 krążków) , jednak papryka papryce wielkością nierówna, dlatego warto mieć w zanadrzu jedną lub dwie więcej Osoby z nietolerancją glutenu bez problemu zastąpią mąkę pszenną skrobią ziemniaczaną Składniki (na 6-8 pier...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, mielone, sałatki, sałatka, mięso mielone, obiad, gołąbki, ryż, tarta, sosy, dania mięsne, papryka faszerowana, ciasto, desery, bułki, grill, ciasteczka, arbuz, ziemniaki, deser, mascarpone, kolacja, trufle, tani obiad, sałatka z ryżem, sos pieczarkowy, sos pomidorowy, ciasteczka kokosowe, ciasto kokosowe, dania obiadowe

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.