Bruschetta z pomidorami i bazylią

Bruschetta z pomidorami i bazylią

Bruschetta z pomidorami i bazylią

Przepis na : śniadanie

Bruschetta, czyli taka kanapka na ciepło To bardzo prosta przekąska pochodząca z Włoch. Jest smaczna, szybka i łatwa do zrobienia, dlatego doskonale nadaje się nie tylko na domowe śniadanie lub kolację, ale też śmiało można ją podawać gościom na imprezach By bruschetta wyszła idealnie, należy użyć wyłącznie twardego miąższu pomidorów (bez gniazda nasiennego i soku). Bazylię można dodać na dwa sposoby, zależnie od tego, jak lubisz – przed pieczeniem wymieszać z pomidorami i serem lub po upieczeniu posy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Warto przeczytać

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bagietka, bruschetta, przekąski, śniadania, jajka faszerowane , sałatka, sałatki, szynka, pieczarki, pasty, pasta, obiad, kolacja, chleb, zapiekanka, tosty, cukinia, zupa, zupa pomidorowa, zapiekanki, łosoś, ryba, sos czosnkowy, brokuł, bułki, kanapki, ryby, grill, sałatka z brokułami, przystawki

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.