Prosta pasta z wędzonej makreli z kiełkami rzodkiewki.
Prosta pasta z wędzonej makreli z kiełkami rzodkiewki.
Składniki:1 makrela wędzona filet
½ papryka czerwona
2 małe ogórki konserwowe
1 cebula
1 garść kiełki rzodkiewki
2 łyżki majonez
1 łyżka śmietana 18%
Sól, pieprz świeżo mielony
Paprykę, ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać pokrojoną makrelę i kiełki rzodkiewki. Majonez połączyć z gęstą śmietaną i całość wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera
Autor
Christopher
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makrela, pasta, pasty, ogórki, papryka, majonez, cebula, mielone, ogórek, ogórki konserwowe, makrela wędzona, zakąski
Inne przepisy z Kulinarny karnet Christophera
Dodaj komentarz