Jeden z moich ulubionych przepisów na tradycyjną rybę po grecku. Danie możemy przygotować wcześniej, podawać na ciepło i zimno.Ryba po grecku Składniki 450g dorsza lub miruny 3 marchewki½ korzenia z selera1 pietruszka1 cebula¼ pora200g koncentratu pomidorowegoKilka ziaren ziela angielskiego50ml soku ze świeżej pomarańczy2 cm tartego imbiruSzczypta mielonego kardamonuSok z cytrynyRodzynkiOlej
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...