Składniki: (szklanka 250 ml) (blaszka 25x35) Twaróg mielony 1 kg Jajka 4 Cukier szklanka Cukier migdałowy paczka 15 g ( można pominąć lub dodać waniliowy) Masło 200 g Mleko 200 ml Budyń śmietankowy 2 Herbatniki kakaowe 300 g Polewa: biała czekolada 100 g + masło 10 g + garść wiórek kokosowych Przygotowanie: Do garnka przełożyć masło oraz cukry. Gotować na wolnym ogniu do rozpuszczania się masła. Kolejno dodać twaróg oraz jajka. Wszystko razem wymieszać i gotować do momentu, aż masa serowa będzie gorąca.... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)