Makaron z pieczarkami i szpinakiem

Makaron z pieczarkami i szpinakiem

  🛒 Składniki: ✔ Subskrybuj ✔ Udostępnij ✔ Skomentuj ✔ Zostaw lajka Makaron 400 g Pieczarki 350 g Szpinak 200 g Śmietanka 30 % 200 ml Cebula Suszone pomidory 6 sztuk Olej Kujawski z Ziołami Sól Pieprz Woda z gotowania makaronu 1/2 szklanki 🔪 Przygotowanie: Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na patelni na Oleju Kujawskim z Ziołami podsmażyć cebulę pokrojoną w kosteczkę. Olej Kujawski z ziołami są idealne do smażenia, pieczenia, sałatek i marynowania i świetnie sprawdzą się w kuchni przez cał...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.