Składniki: Herbatniki ok 17 sztuk Biszkopty podłużne opakowanie 200 g Mascarpone 250 g Śmietanka 36 % 400 ml Ananasy krojone puszka Cukier puder 2 łyżki Żelatyna łyżka Woda 30 ml Wiórki kokosowe 50 g Przygotowanie: Żelatynę zalać w miseczce zimną wodą i odstawić na 10 minut do napęcznienia. Po tym czasie przełożyć do rondelka i podgrzać tylko do momentu rozpuszczenia. Żelatyna nie może się zagotować bo straci swoje właściwości. Następnie ostawić do przestudzenia. Ananasy przełożyć na sitko i odcedzić. Zachować so... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)