Szakszuka z ciecierzycą i królowa wśród patelni - Woll

Szakszuka z ciecierzycą i królowa wśród patelni - Woll

Szakszuka z ciecierzycą i królowa wśród patelni - Woll

Przepis na : śniadanie

Każdy kto na co dzień gotuje doskonale zdaje sobie sprawę jak istotnym narzędziem w kuchni jest dobra patelnia. Taka do której nic nie przywiera, taka, która się nie rysuje i którą bez obaw wraz z pokrywką można włożyć do gorącego piekarnika. W związku z tym, że ja też jestem fanką takich sprzętów dziś na blogu parę słów o patelni idealnej i o pysznej szakszuce z ciecierzycą, którą na tej patelni przygotowałam. Zaparzam 😊. Królowa wśród patelni, czyli Saphir Lite Woll Dziś chciałam podzielić się z Wami moja ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.