Polędwiczki wieprzowe sous vide
Polędwiczki wieprzowe sous vide
Metoda gotowania sous – vide lub inaczej w opakowaniu próżniowym jest doskonałym sposobem gotowania potraw zachowującym ich lepszą jakość, walory smakowe, a co ważne umożliwiającym utrzymanie precyzyjnej kontroli nad temperaturą gotowanego produktu. Produkty zapakowane próżniowo można też dłużej przechowywać w warunkach chłodniczych i co ważne nie zajmują one wiele miejsca. Gotowanie próżniowe nie jest wcale takie skomplikowane, jak się nam wydaje. Wystarczy tylko posiadać niewielkie urządzenie, przypominające... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, polędwiczka, polędwiczki, polędwiczki wieprzowe, ryby, owoce morza, dania mięsne, sosy, ryba, wieprzowina, polędwiczki wieprzowe w sosie, polędwiczki w sosie, sos mięsny
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję