Przepis na : obiad
Z czym się Wam kojarzy słowo pastrami ? Z jedzeniem ? Ok, bardzo słusznie, ale co dalej ? Mnie kojarzyło się z suszoną dojrzewająca wędliną mająca swój rodowód we Włoszech. Napisałam w czasie przeszłym, bo od momentu kiedy na mojej drodze stanął p. Paweł z Pastrami Deli okazało się w jak dużym byłam błędzie. Z taką pasją i radością opowiadał o pastrami i o tym jak udało mu się odtworzyć jego legendarny smak, że postanowiłam skonfrontować teorię z praktyką :... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...