Mięsna uczta w warszawskim Bydło i poidło
Mięsna uczta w warszawskim Bydło i poidło
W ramach Tygodnia Restauracji Groupon, którego II edycja trwa w dniach 17-23. 02. 2014 roku dzięki Groupon odwiedziłam kolejną restaurację, tym razem wybór padł na Bydło i poidło Meat-ing Place. Restauracja ta znajduje się w samym sercu Warszawy, przy ul. Kruczej 16/22.
Mięsna uczta w warszawskim Bydło i poidło
Zainicjowany w zeszłym roku przez Groupon Polska projekt Tydzień Restauracji doczekał się swojej drugiej edycji. Jego twarzą został Dariusz Kuźniak, reno... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity
Autor
Kulinarne przygody Gatity
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, orzechy, cukinia, frytki, deser, imbir, sernik, szpinak, sos sojowy, ser, sezam, kajmak, sałata, pomidor, pieczone ziemniaki, ziemniaki, cebula, warzywa, pieczenie, hamburger, lekka, ziemniak, wołowina, ciekawe przepisy, desery, krem, sałatka, sałatki, stek wołowy, lekkie dania
Inne przepisy z Kulinarne przygody Gatity
Dodaj komentarz