Chleb razowy pszenno-żytni na zakwasie pieczony w garnku

Chleb razowy pszenno-żytni na zakwasie pieczony w garnku

Chleb razowy pszenno-żytni na zakwasie pieczony w garnku

Nie od dziś wiadomo, że chleb na zakwasie, to najsmaczniejszy i najzdrowszy chleb. A gdy jeszcze upieczemy go sami  w domu, to radość i przyjemność jest jeszcze większa.  Dziś chciałam Wam pokazać, że upieczenie takiego chleba wcale nie jest trudne. Tym razem jest to chleb razowy pszenno-żytni na zakwasie pieczony w garnku, najlepiej żeliwnym. Natomiast jeśli takowego nie posiadacie, to wykorzystajcie po prostu naczynie  żaroodporne. Kulinarne inspiracje Na blogu znajdziecie także inny przepisy n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.