Chleb piwno-cebulowy

Chleb piwno-cebulowy

Chleb piwno-cebulowy

   Zapraszam na kolejną odsłonę co miesięcznego wspólnego blogerskiego wypiekania. Pod hasłem Piekarnia w lutym, Amber z bloga  Kuchennymi drzwiami   zaprosiła nas do upieczenia chleba piwno-ceb ulowego według przepisu Piotrka Kucharskiego. Przepis pochodzi z jego książki "Chleb, domowa piekarnia", a wybrała go dla nas  Beata . Chleb piwno-cebulowy Czas przygotowania: 2 doby Proporcje na 2 foremki o wymiarach 20 x 11 cm Składniki Zaczyn: 200 g mąki żytniej razowej typ 2000 180 g wo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.