Przepis na : obiad
Pomidorowa...jak Polska długa i szeroka wszyscy ją znają 😊 Każdy ma jednak inny sposób na jej przyrządzanie. Ja znalazłam swój 😉 Jestem z niego bardzo zadowolona 😋 W sezonie pomidorowym taką zupę gotuje na świeżych pomidorach. Teraz wykorzystuję te z puszki. Smakiem i stopniem kwasowości różnią się w zależności od ich rodzaju. Dlatego ich ilość w zupie zależy od tego jaki chcecie uzyskać smak. Ja lubię przełamany czyli słodko kwaśny 😊 Składniki: -4 udźce kurczaka -1 cebula -biała cześć pora -mar... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...