Sos pomidorowy z pieczoną papryką na zimę

Sos pomidorowy z pieczoną papryką na zimę

Sos pomidorowy z pieczoną papryką na zimę

Tak przygotowany sos w sezonie letnim jest smaczny i aromatyczny. Na pewno lepiej smakuje i pachnie niż te zakupione w sklepie 🙂 Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest zdrowszy i pełen witamin.  Moze mieć wiele zastosowań: do spagetti, do potrawki z ryżu, do gołąbków, a nawet może spokojnie zastąpić keczup.Więc nie ma na co czekać, zabierajmy się do pracy 😊 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createEleme... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.