Krem koperkowy

Krem koperkowy

Krem koperkowy

Mamy początek listopada, a na ogródku ciągle rośnie pachnący, zielony koperek. Zdając sobie sprawę z tego, że to jego ostatnie dni, postanowiłam go wykorzystać do zupy krem. Zerwany o poranku, z kroplami rosy, świeży i pachnący. Takiego w sklepie nie kupicie :)  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.