Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Post Pasta jajeczna ze szczypiorkiem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Ania, 22 marca 2013 14:26:30

uwielbiam taką pastę, ale strasznie dawno nie jadłam.

Gosia, 22 marca 2013 14:33:38

Szkoda, że nie mogę sięgnąć po tą kanapeczkę, więc zrobię pastę jutro na śniadanie, kupiłam dziś w lidlu majonez light, więc troszkę będzie mniej kalorii:)

whiness, 22 marca 2013 14:49:04

Kiedyś szczerze nienawidziłam tej pasty, jednak z wiekiem zmieniły mi się smaki i bardzo się z tego cieszę :) Z chęcią zjadłabym sobie taką kanapeczkę.

kudels, 22 marca 2013 14:57:10

taka klasyka, a ja nie jadłam wieki :)

Justyna Bąk, 22 marca 2013 21:20:05

taka pasta ze szczypiorkiem to i się z wiosną kojarzy a tu jej ani widu ani słychu;/

Kruszynka, 22 marca 2013 22:07:02

Dopóki sama nie zrobiłam, nie wiedziałam jaka jest pyszna ;)

MartynCia ^^, 23 marca 2013 01:09:52

w ostatnim czasie bardzo polubiłam :)

Katarzyna Osiak, 30 marca 2013 15:20:19

aj robie na kazde swieta i nie tylko :) daje troszku mniej majonezu a delikatnie wiecej musztardy

Patrycja, 6 kwietnia 2013 19:57:22

Nie trzeba ścierać na tarce ;) może po prostu drobniutko pokroić i na jedno wychodzi :P

Słodka Babeczka, 6 kwietnia 2013 20:06:18

Można też rozdrobnić widelcem… albo za pomocą blendera… ;-) Jak kto woli… aczkolwiek na smak potrawy to nie wpływa ;)

Anonymous, 23 kwietnia 2013 17:35:45

ja zawsze jajka gniote widelcem ;)i czasami szyneczke albo ser pokrojony w kostke dodaje, ale musztardy nigdy nie dodawalam , spróbuje dzisiaj ;)