
Post Pasta jajeczna ze szczypiorkiem pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Szkoda, że nie mogę sięgnąć po tą kanapeczkę, więc zrobię pastę jutro na śniadanie, kupiłam dziś w lidlu majonez light, więc troszkę będzie mniej kalorii:)
Kiedyś szczerze nienawidziłam tej pasty, jednak z wiekiem zmieniły mi się smaki i bardzo się z tego cieszę :) Z chęcią zjadłabym sobie taką kanapeczkę.
taka pasta ze szczypiorkiem to i się z wiosną kojarzy a tu jej ani widu ani słychu;/
aj robie na kazde swieta i nie tylko :) daje troszku mniej majonezu a delikatnie wiecej musztardy
Nie trzeba ścierać na tarce ;) może po prostu drobniutko pokroić i na jedno wychodzi :P
Można też rozdrobnić widelcem… albo za pomocą blendera… ;-) Jak kto woli… aczkolwiek na smak potrawy to nie wpływa ;)
ja zawsze jajka gniote widelcem ;)i czasami szyneczke albo ser pokrojony w kostke dodaje, ale musztardy nigdy nie dodawalam , spróbuje dzisiaj ;)