Wegańskie banoffee pie

Wegańskie banoffee pie

Wegańskie banoffee pie

Przepis na : deser

 Wegańskie, bezglutenowe i zdrowe banoffee pie. To ciasto możecie jeść bez wyrzutów sumienia:) jest przepyszne! Doskonale zaspokaja potrzebę na coś słodkiego, a nie zawiera ani grama cukru❤️ Składniki tortownica o średnicy 24cm: Spód: daktyle namoczone 0,5 szklanki, mieszanka orzechów włoskich, nerkowców, migdałów 1,5 szklanki, kakao 1-2 łyżki, masa kajmakowa:  daktyle namoczone w wrzątku przez 10 minut 2 szklanki, masło orzechowe 1 kopiata łyżka,  banany 4 szt,  woda po namoczeniu daktyl... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.