Orzeźwiające, lekkie ciasto z galaretką, które idealnie sprawdzi się przy upałach. Najlepiej smakuje mocno schłodzone z lodówki. Składniki blaszka 23 /33 : Biszkopt : mąka pszenna 3/4 szklanki, cukier 3/4 szklanki, mąka ziemniaczana 1 łyżeczka, jajka 4 szt, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, Pianka: śmietanka 36 % 500 ml, galaretka pomarańczowa 2 szt, woda gorąca 2 szklanki, Dodatkowo: truskawki 500g, galaretka truskawkowa 2 szt, woda gorąca 3 szklanki, Do nasączenia: woda 100 ml, sok z cyt... czytaj dalej...
Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.